JUMP TO CONTENT
Cautare

Informații utile

Întrebări frecvente

1. Unde pot să găsesc job-uri disponibile? 

Oportunitățile din cadrul METRO pot fi consultate accesând secțiunea de posturi disponibile din pagina de Cariere. De asemenea, pozițiile deschise pot fi găsite pe paginile de social media ale METRO, precum și pe site-urile de recrutare. 


 2. Cum pot intra în contact cu un reprezentant METRO pentru a afla mai multe detalii despre pozițiile deschise? 

Suntem prezenți pe www.cariere.metro.ro, rețelele de socializare, la târgurile de job-uri, pregătiți pentru a veni în sprijinul candidaților și celor interesați de oportunitățile din METRO. 


 3. Cum se desfășoară procesul de recrutare la METRO? 

Ne dorim să ne cunoaștem și să descoperim împreună compatibilitatea, pentru a ne asigura că METRO este locul potrivit pentru tine. Trecem treptat prin etape de discuții și probe practice în funcție de specificul job-ului și ne asigurăm că oferim feedback în urma întâlnirilor, indiferent de răspuns. 


 4. Cum ar trebui să mă pregătesc înainte de un interviu? 

Pentru a ne arăta că poți fi noul #metroCHAMPION, așteptăm să ne povestești despre dorința de a te alătura echipei noastre și despre experiențele tale profesionale, planurile de viitor și lucrurile care îți conferă unicitate. 


5. Cât durează în medie completarea datelor în procesul de aplicare? 

Procesul de completarea poate dura între 2 și 5 minute, având posibilitatea de a opta fie pentru crearea unui cont pe pagina de cariere, fie pentru aplicarea rapidă, ca vizitator. 


6. În cât timp primesc un răspuns după ce am aplicat pe o poziție deschisă? 

Parcurgem aplicația ta și CV-ul trimis către noi în cel mai scurt timp, pentru a vedea care sunt lucrurile ce ne aduc mai aproape și te contactăm doar dacă oportunitățile noastre sunt favorabile pentru profilul și potențialul tău. 


7. Cine are acces la informațiile mele și în ce scop sunt utilizate? 

Informațiile cu caracter personal sunt folosite în următoarele scopuri: 

  • Crearea și păstrarea contului de utilizator, a profilului personal și a înregistrării în vederea primirii de alerte cu locuri de muncă
  • Asigurarea realizării interviurilor video în cursul procesului de transmitere a candidaturilor, cu participarea voluntară a candidatului
  • Comunicare prin e-mail pentru informații legate de carieră și alte informații, inclusiv pentru transmiterea datelor referitoare la intrarea în cont. Pe baza consimțământului tău noi stocăm datele tale cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru transmiterea notificărilor de locuri de muncă sau pentru procesarea candidaturilor transmise de tine, dacă legea nu prevede altfel.

Experiența angajatului

1. Cum arată o zi din viața unui angajat METRO? 

Nu lucrăm pentru METRO, lucrăm pentru cei peste 20 de milioane de clienți METRO, fiecare cu propriile visuri, ambitii și provocari. Astfel, fiecare zi ne aduce mai aproape de cei ce pun pasiune în tot ce fac și ne oferă șansa de a ne dezvolta profesional într-un mediu plin de oportunități, unde lucrăm alături de profesioniști pentru a atinge împreuna excelența.

 2. Cum arată echipa METRO? 

Suntem o echipă caracterizată de colaborare, diversitate, eficiență, profesionalism, comunicare deschisă și ținem cont de fiecare membru, integrându-l și oferindu-i șansa de a deveni un adevărat #METROHero. 

 3. Unde se află sediul central METRO? 

Sediul Central se află pe Bd. Theodor Pallady, Nr. 51N, Clădirea C6, Corp A.

Oportunități

1. Cum pot afla care sunt cele mai noi oportunități din cadrul METRO?

Prin consultarea paginii dedicată carierelor la METRO, unde ne asigurăm că avem în mod constant oportunități atractive pentru potențialii candidați.

 2. Unde pot interacționa cu METRO? - JobEvents

Participăm la Angajatori de Top și ne implicăm în dezvoltarea studenților prin parteneriatul cu Academia de Studii Economice.

3. Ce posibilități de dezvoltare profesională are un angajat METRO?

Cei ce ajung în echipa noastră au parte de sprijinul unei echipe de profesioniști și posibilitatea de a lucra într-un mediu prietenos, cu oportunități de dezvoltare profesională și personală, având acces la un plan de învățare personalizat, cursuri și activități favorabile acumulării de cunoștințe și competențe.

Cariera la metro - ce ne face să rămânem?

Cum este să lucrezi la METRO? Ca angajator, suntem sociali, de încredere și diversi. Ne place să lucrăm cu succes ca echipă pentru a satisface așteptările clienților noștri din industria ospitalității și revânzători. Ca lider de piață în comerțul cu amănuntul, oferim o gamă foarte largă de produse în domeniul nostru principal de gastronomie și în afara acestuia, pentru care expertiza ta poate fi curând solicitată.Ne potrivim împreună? Află mai multe despre cum sunt colegii tăi viitori la METRO.

Cautare

Descoperă pozițiie vacante