JUMP TO CONTENT
Cautare

Școala de carte și meserii

Despre program

Școala de Carte și Meserii este un program educațional de formare care se adresează absolvenților de școală primară și care are la bază sistemul de învățământ dual (de tipul learning by doing). Acesta se desfășoară pe o perioadă de 3 ani și îmbină module teoretice și practice într-o programă inovatoare.

Durata modulelor practice crește treptat de la 20% din programă în clasa a IX-a, până la 72% din programa în clasa a XI-a.

Acest program poate fi șansa ta spre o carieră de succes în domeniul comerțului! 

Află mai multe despre program

Locația 

Modulele practice au loc într-unul dintre magazinele noastre METRO, în departamentul managementul clienților și în departamentele de livrare.

Durata programului

3 Ani

Certificare

La finalizarea cursurilor, elevii primesc o diplomă recunoscută internațional în meseria de comerciant-vânzător și oportunitatea de angajare 

Ce ar trebui să aduci cu tine

Dorești să te alături unei echipe de familie și să afli cum ne ajutăm clienții să-și conducă afacerea? Comunicarea cu alte persoane este punctul tău forte? Îți place să afli mai multe despre alimente și ai dorit întotdeauna să știi cum funcționează comerțul cu amănuntul? Atunci ești în echipa potrivită!

  • Pasiune pentru comerț și orientare către client
  • Motivație și disponibilitate de a învăța
  • Șimt al responsabilității și inițiativă
  • Spirit de echipă, doar împreună putem satisface nevoile clienților noștri

Despre metro românia ca partener școala de carte și meserii

METRO România s-a alăturat proiectului educațional Școala de Carte și Meserii în 2018, ajungând în prezent la a 6-a generație de elevi Alături de Camera de Comerț Româno-Germană, ajutăm tinerii să se lanseze în carieră și să devină profesioniști în domeniul comerțului.

În prezent, 78 elevi din orașele București, Timișoara, Brașov, Sibiu, Constanța, Iași, Cluj, Oradea efectuează practică în magazinele METRO România, urmând ca, în anii școlari viitori, METRO să își deschidă porțile și pentru elevi din alte orașe în care este active.

ÎNSCRIE-TE ÎN PROGRAM

Cautare

Descoperă pozițiie vacante