JUMP TO CONTENT
Cautare

Platforma logistică

Alătură-te echipei noastre

Platforma logistică din Ștefănești este inima operațiunilor noastre de aprovizionare și distribuție. Aici, angajații noștri își folosesc abilitățile și experiența pentru a se asigura că produsele sunt recepționate în mod eficient și expediate la timp către magazinele noastre. Ca angajat în platforma logistică, vei avea oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și de a contribui la succesul operațiunilor noastre zilnice.

Locuri de muncă în platforma logistică

Coordonator Platforma Verificator

Coordonator Platforma

Stabilește și urmărește modul de pregătire a mărfurilor pentru expediție, respectarea condițiilor privind gruparea, manipularea, stivuirea și ambalarea produselor și intervine în vederea bunei desfășurări a procesului.

Coordonează activitatea de recepție calitativă a produselor alimentare pe platformă și asigură condițiile necesare conservării acestei calități pe durata transportului și a manipulării până la magazinele METRO.

Verificator

Verifică cantitativ produsele în interiorul unităților de ambalare și corespondența dintre articolele comandate și cele livrate de furnizori.

Soluționează și prelucrează diferențele de livrare (marfa livrată în plus, livrări parțiale, custodii etc.).

CE TREBUIE SĂ ADUCI CU TINE PENTRU O CARIERĂ ÎN LOGISTICĂ

Pasiune

Îți place mâncarea și, împreună cu colegii tăi, te asiguri că magazinul nostru funcționează pe măsura așteptărilor clienților noștri.

Orientare către client

Datorită modului tău de lucru fiabil și orientării ridicate către servicii, clienții noștri se pot baza 100% pe tine

Atitudine pozitivă

Înțelegi cu ușurință procesele logistice și ai o abordare bazată pe entuziasm.

Experiență

În mod ideal, ai lucrat deja pe o poziție similară. Punem accent pe potențial în loc de experiență și redefinire (dar îi salutăm și pe cei care schimbă cariera).

Centrul de producție produse carmangerie

În centrul de producție carne din Ștefănești procesăm produse de carmangerie ce se comercializează în toate magazinele METRO.

Operator ambalare

Participă la activitatea de descărcare a cărnii proaspate, pe care o va introduce în depozitele de păstrare a materiilor prime refrigerate

Participă la activități din procesul de preluare, prelucrare, etichetare, ambalare a sortimentelor și livrare a produselor din carne confrom instrucțiunilor și procedurilor în vigoare

Preparator

Participă la activitatea de descărcare a cărnii proaspate, pe care o va introduce în depozitele de păstrare a materiilor prime refrigerate;

Se aprovizionează, din depozitul de materii auxiliare, cu cantitățile de adaosuri (ingrediente, condimente) necesare în vederea prelucrării și pregătirii sortimentelor ce vor fi fabricate și respectă rețetele de preparare din licența de fabricație

Tranșator/Măcelar

Pregătește articolele pentru comercializare având în vedere planul de producție cât și indicii de tranșare ce trebuie obținuți;

Respectă condițiile de depozitare (temperatură, umiditate, lumina etc.) și de întreținere, conform procedurilor și instrucțiunilor de lucru specifice.

Alătură-te echipei noastre de experți în logistică și ajută-ne să ținem lumea în mișcare! Aplică acum pentru una dintre pozițiile noastre deschise la centrul nostru de logistică de ultimă generație.

POSTURI VACANTE PLATFORMA LOGISTICĂ
Cautare

Descoperă pozițiie vacante