JUMP TO CONTENT
Cautare

Testimoniale

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI NOASTRE ȘI DESCOPERĂ CE ÎNSEAMNĂ SĂ FACI PARTE DIN UNIVERSUL METRO

Bine ai venit la METRO România, un lider în industria comerțului cu amănuntul. Ne dedicăm să oferim clienților noștri cele mai bune produse și servicii și suntem mândri să avem o echipă de angajați pasionați și dedicați care fac acest lucru posibil. La METRO, vei găsi un mediu dinamic, cu ritm rapid în care poți să te dezvolți. să-ți perfecționezi abilitățile, precum și o cultura de sprijin și inclusivă. Credem că succesul nostru este determinat de oamenii noștri și ne angajăm să creăm un mediu de lucru care le permite să prospere.

Angajații noștri confirmă

Ascultă de la specialiști! La METRO România, ne mândrim cu un mediu de lucru pozitiv și satisfăcător pentru angajații noștri. Nu este doar cuvântul nostru, ascultă ce au de spus membrii echipei noastre despre experiențele lor de lucru în compania noastră. Descoperă aspectele din viața de zi cu zi la METRO România și află de ce membrii echipei noastre iubesc să vină la muncă. Vezi ce anume face METRO România un loc grozav de lucru!

Descoperă METRO prin poveștile de succes ale colegilor noștri

Camelia Oprea

Chief Financiar Officer

Vezi video

Mihaela tipa

Manager Salarizare și Beneficii

Vezi Video

Eleonora mărgean

Manager Comercial

Vezi video

Sena ghiță

Coordonator Procese Operaționale

Vezi video

Ești gata să îți ridici cariera la nivelul următor și să te alături unui lider în industria comerțului cu amănuntul? Explorează ofertele noastre de muncă actuale și descoperă oportunitățile disponibile la METRO România. Aplică acum și devino parte dintr-o echipă care valorifică dezvoltarea și creșterea dumneavoastră. 

Alătură-te universului METRO și experimentează beneficiile de a lucra împreună!

POZIȚII VACANTE METRO ROMÂNIA

Cautare

Descoperă pozițiie vacante