JUMP TO CONTENT
Cautare

Evenimente

Creștem afaceri
De milioane de zâmbete

Credem că fiecare persoană are puterea de a face diferența și de a aduce plus valoare. Prin activitatea noastră, deschidem oportunități de carieră pentru membrii echipei noastre, încurajându-i să-și urmeze pasiunile.

Prin parteneriatele noastre cu instituțiile academice și prin participarea la târguri de carieră, scopul nostru este să împărtășim devotamentul față de dezvoltarea continuă și de crearea de oportunități pentru viitorii specialiști, dar și pentru experții din domeniu.  

Academia de studii economice București

Anul acesta, am avut marea plăcere să fim alături de studenții Academiei de Studii Economice din București (ASE) în cadrul celei de a VII-a ediție a ASE Job & Fair Internship. În cadrul acestei colaborări am avut privilegiul de a participa activ și de a interacționa cu viitorii profesioniști, punând bazele unei legături semnificative între lumea academică și cea profesională.

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

Am avut privilegiul de a participa la un târg de cariere organizat de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, conectându-ne direct cu viitoare generație de profesioniști. Prin această colaborare am identificat talente remarcabile și am oferit studenților oportunități de a înțelege mai bine industria în care METRO activează. Suntem recunoscători pentru această șansă de a ne pune amprenta asupra viitorului profesional al studenților.   

Cafeneaua de job-uri

În cadrul celor două ediții „Cafeneaua de Job-uri” din Târgu Mureș și Brașov, participarea noastră a fost mai mult decât o ocazie de recrutare – a fost o modalitate de a împărtăși cultura noastră și expertiza în domeniul wholesale, dar și de a fi mai aproape de profesioniști.   Prin participarea noastră activă, ne-am consolidat poziția ca angajator de top în rândul noilor talente. Am evidențiat oportunitățile de creștere profesională, programele de dezvoltare și beneficiile care fac din METRO alegerea ideală pentru cei care aspiră la o carieră de succes.

Universitatea româno-americană

În luna noiembrie, METRO a fost prezent în cadrul celei de-a 7-a ediții a RAU JOB FAIR, târgul de job-uri și internship-uri organizat de Universitatea Româno-Americană. Suntem profund recunoscători pentru oportunitatea de a interacționa cu studenții universității. Împreună am creat un mediu în care ideile proaspete, energia și pasiunea studenților pentru excelență se întâlnesc cu experiența noastră solidă în domeniul business-ului.  

La METRO, suntem o echipă de peste 4000 de oameni dedicați succesului afacerilor independente și împreună inspirăm milioane de idei. Ghidați de strategia noastră sCore, acționăm și reușim împreună să oferim servicii și soluții afacerilor mici și mari. Dacă ești interesat să fii parte din echipa noastră, te invităm să descoperi pozițiile disponibile:  

Vezi job-uri
Cautare

Descoperă pozițiie vacante